Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2022. július 06. 09:52 - anandan

A Nő akit nem szeretnek

A nők, alapvetően, gondoskodásra és szeretetre lettek teremtve. Természetükből adódik ez a kettő és ha egy férfi úgy bánik vele ahogy azt megérdemli, akkor a nő képes valódi menyországot teremteni kettejüknek.

 

A nő akit nem szeretnek, robotként éli napjait. Illúziókkal tömi magát a perceiben, hogy el tudja viselni a szeretetlenséget.

A nő, akit nem szeretnek, reggel felkel és boldogan ül le kávéja mellé, hiszen ez az egyetlen pár perc a huszonnégy órában, amikor nem háborgatja senki és nem szennyezte még be a napot fájdalmas pillanat. Csendben ülve, önmaga lehet és még a borús idő sem zökkentheti ki ebből az állapotból. Ezután, már indul a nap és kezdődnek a megoldandó feladatok, az elvárások sokasága. Otthoni és munkahelyi gondok, megoldásra váró problémák. Részletekbe kár belemenni, hiszen ez szinte mindenhol más. Egy valami egyezik csak ezeknél a nőknél, a szeretet hiánya. Amikor egy törékeny nemet választasz társadnak, tudhatnád, hogy a csillagokat is képes átmeszelni vörösre, ha azt kérnéd tőle, de gondoskodás hiányában, pont megölöd inkább a lelkét. 

A nő, akit nem szeretnek, az elején, még nagyon pörgős, motivált és hosszú időre tervez veled, mert a kis naív, a szeretet programja miatt, nagyon sokára fogja észre venni, hogy kihasználod és nem érdemled meg a törődését. Az utolsó utáni percig is bent él a lelkében a remény arra, hogy jön egy fordulat és talán rá jössz, hogy mekkora seggfej vagy. Az a helyzet, hogy ha eddig nem jöttél rá, hogy a nő aki melletted van, mekkora érték a kezedben, akkor már hiába a próbálkozás, az első kedves férfival kézen fogva, mosolyogva fog integetni neked a kapuból. Seggfejséged eredménye, arra juttat, hogy a nőt fogod szidni, rosszabb esetben kurvázni és minden erődön azon leszel, hogy áldozatot kreálj magadból, hiszen , ha annyi eszed nem volt, hogy észre vedd, mennyit fáradozott érted, akkor a felelősséget sem fogod vállalni azért, hogy ott hagyott végre a picsába. Igaza volt! Ugyanis, mikor ágyba kaptad a kávét, kinyitotta a kaput, hajnalban kelt miattad, mosta a ruháidat, kísért, hogy ne légy egyedül, alázatot mutatott, ha neked valami fontosabb volt, vizet vitt ha szomjas voltál, gondoskodott. Neked adta önzetlenül, azt az időt amit bármi másra fordíthatott volna. Érted amit írok? Időt adott neked, amit te nem viszonoztál, mert úgy érezted, megjár, mert te vagy a férfi szerepben. Mert férfi vagy, vagyis alfa hím, akinek ez alanyi jogon jár. 

A nő akit nem szeretnek, szépen lassan, elkezd elzárkózni és illúzióba kezdi tartani magát. Ismerek egy nőt aki, úgy próbálta enyhíteni szeretetlenségét, hogy elképzelte esténként, hogy van egy férfi, aki rá vár valahol és ha ő beszél hozzá képzeletben, az eljut hozzá. Minden este becsukta a szemét és elmondta neki, milyen napja volt és , hogy mi volt a pozitív benne. Negatív dolgokról sosem mesélt. Képzeletben a férfihoz bújt és így nyugtatta magát. Mintha valójában érezte volna a gondoskodó ölelést. Nem gondoljátok, hogy ez szomorú és kétségbe ejtő, hogy kapcsolatban élve, egy nő, ennyire magányos legyen, hogy képzeletbeli baráthoz bújik esténként? Féltékeny vagy rá esetleg? Kire? A képzelt férfira? Tényleg? Miért nem te öleled át? Minden háttérgondolat és szándék nélkül, csak úgy? Esetleg mert szereted őt, azért, amilyen gondoskodó. Akkor lehet, hogy elmúlna az a fájdalma, amiről nem is tudsz. Ja! Most szólok neked! Vedd észre! Szeretett téged! Megszoktad, elvártad, most majd eheted a saját levesed, mert elmondom neked, milyen mikor szeretnek egy nőt.

dad1530b4be2c4d68d680b98a752908e.gif

Ha szeretnek egy nőt, akkor ő mosolyog, virul, pörög, és gyönyörű. Mosolyog ,mert kiegyensúlyozott, nem érzi a problémáknak a súlyát olyan terhesnek, mintha csak egyedül cipelné. Kiegyensúlyozott, mert tudja, hogy ott vagy mellette és bármikor kibillen abból az állapotból, te ott vagy és egy kedves szóval, vagy simogatással vissza billented. Virul, mert öleled, ha azt kéri, szereted, mert megérdemli és ez olyan energiával tölti fel, amit senki más nem adhat meg neki. Gyönyörűvé válik, mert a boldogság szépít és a test akkor egészséges, ha a lélek is jól van. Na ezek után, nem árt elgondolkodni, ha egy kapcsolatban a nő szenved, akkor mi a megoldása. Legalább egy próbát megér, mert vannak olyan esetek is bőven, mikor a nők hanyagolják el a férfiakat. Nézz magadba őszintén, hiszen ketten vagy önmagaddal és ha saját magadnak hazudsz, akkor nyugodtan szemközt is köpheted a tükörképed. Viszont ha szemben a tükörben annak az embernek be tudod ismerni, hogy hibázol, akkor tudsz rajta változtatni és menthető vagy még. Tehát hajrá, irány a fürdőszoba :)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása